Zjarrfikësit në Kumanovë intervenuan në dy zjarre

Njësia kundër zjarreve në Kumanovë ka intervenuar në dy zjarre gjatë natës dhe ditës së djeshme, ka informuar sot Qendra

LAJMET E FUNDIT / MAQEDONI

Shoferi është fajtor për aksidentin tragjik në Bullgari, kanë konfirmuar hetuesit bullgarë

Ministrja Trençevska punëson dy këshilltarë, secili me rrogë nga 52 mijë denarë

A fitohet paraja me Big Commerce duke pi kafe? Fitohet pak, humbet shumë!

ASH: Maqedonia e Veriut ndër vendet më të korruptuara, e konfirmoi Transparency International

Bilall Kasami padi në Prokurori Teuta Arifit për shtegun e biçikletave

11 ditë përkthim për shtatë faqe raport për tragjedinë në Tetovë